CA | EN

De la creativitat a la innovació

28 febrer 2014
"La base per ser creatius és el coneixement" afirma Joan-Albert García Moga, professor d'IQS al Cafè de la Federació dedicat a la Innovació que divendres 28 de febrer va reunir cooperativistes en una sessió adreçada a les empreses federades.

"Sense un profund coneixement és difícil transformar la creativitat en innovació", insistia García Moga, el ponent convidat al Cafè de la Federació del mes de febrer davant un auditori de cooperativistes. Perquè la inovació sigui tal, seguia, ha de generar "valor per al client" i "recursos econòmics per a l'empresa". 

Malgrat que García Moga s'ha mostrat reservat amb l'actitud, sovint poc predisposada a la innovació, de moltes empreses, entre elles les cooperatives, ha destacat que les empreses de base col·lectiva compten amb un avantatge central que és que són estructures de persones, molt basades en l'emoció, un valor que actualment és "tendència" en el món en el qual vivim "transmetre cooperativa és transmetre emoció".

La sessió, enfocada a promoure la innovació a les cooperatives, ha comptat amb un espai d'intercanvi i relació i, com ja és habitual, un temps personalitzat per rebre l'opinió especialitzada del ponent sobre casos particulars. 

La proposta del mes de febrer s'integra en un eix de treball específic i és la primera d'un seguit d'accions dedicades a promoure la innovació entre les cooperatives.