CA | EN

Obert termini per Ateneus Cooperatius i projectes singulars.

28 novembre 2016
El termini per presentar les sol.licituds de subvenció acaben el 7 de desembre.

Un cop publicada al DOGC la Resolució TSF/2662/2016, de 22 de novembre queda oberta la convocatòria de subvencions per a projectes generadors d’ocupació i de creació de cooperatives i societats laborals, a través de la xarxa d’Ateneus Cooperatius, de projectes singulars  així com de projectes de coordinació dins el marc del programa Aracoop.

Específicament, s'estableixen 3 línies:

  • Línia 1. Creació de la Xarxa d'ateneus cooperatius, punts territorials del Programa aracoop. Els projectes de subvenció d'aquesta línia tenen per objecte la creació d'un servei i un espai d'atenció, amb l'objectiu de generar ocupació i crear empreses cooperatives i societats laborals, dins el marc del Programa aracoop.
  • Línia 2. Projectes singulars de generació d'ocupació i creació de cooperatives i societats laborals. Els projectes de subvenció d'aquesta línia tenen per objecte donar suport a projectes de cooperatives i societats laborals que generin ocupació amb un alt valor afegit pel que fa a la dinamització i reactivació econòmica.
  • Línia 3. Coordinació, promoció i difusió de projectes d'economia social i cooperativa. Els projectes d'aquesta línia tenen per objecte el seguiment, coordinació i visibilització de les diverses actuacions que es porten a terme per generar ocupació i crear empreses de l'economia social i cooperativa arreu del territori català en el marc del Programa aracoop.

Qui pot solicitar la subvenció: 

Ens locals, empreses cooperatives o societats laborals, associacions i fundacions inscrites al Registre d'entitats, serveis i establiments socials (RESES).

Sol.licitar la subvenció


Termini: del 28 de novembre al 7 de desembre de 2016

Any 2016