CA | EN

Una carrera a la Federació

30 novembre 2016
Practica la intercooperació transforma la Federació en una carrera de Fórmula 1

Gairebé una trentena de representants de cooperatives van participar aquest 30 de novembre a la trobada Practica la intercooperació pensada per promoure relació entre cooperatives federades. Des de les 10.00 van arribar cooperatives a les Cotxeres de Sants, que es van transformar per unes hores en un Box de Fórmula 1 on tres equips diferents havien de muntar un vehicle i fer-lo córrer en una carrera de relleus conjunta.

La proposta és una de les activitats de team-building que proposa la cooperativa Concep-t per treballar la cohesió de grup, la gestió del temps i, especialment, la comunicació entre persones, en aquest cas membres de cooperatives federades.

Els equips es van formar per potenciar la màxima relació entre les persones participants, potenciant l’enginy i la creativitat de cada integrant del grup.

La proposta es va complementar amb un espai final distès on les persones participants intercanviaven impressions.

Entre les cooperatives participants destaca l’assistència d’empreses recentment federades i també amb llarg recorregut.

Des de la Federació de Cooperatives de treball de Catalunya es valora una activitat com aquesta com una oportunitat per generar un espai i un temps compatit entre cooperatives destinat a fomentar la interrelació entre empreses. 

Any 2016