CA | EN

Dues convocatòries obertes

02 gener 2017
El programa aracoop manté obertes dues convocatòries interessants per a cooperatives de nova creació i per aquelles, amb trajectòria, que desitgen suport en el seu procés de creixement i internacionalització.

Ens complau informar-vos que estan obertes les inscripcions de cooperatives a dues convocatòries vehiculades pel programa Aracoop.

Acompanyament expert per al disseny d’estratègies vinculades al creixement i a la internacionalització d’entitats de l’economia social i cooperativa.

Un grup de persones expertes assessoren en sessions de treball col·lectives i 30 hores d’acompanyament individualitzat en el disseny d’estratègies vinculades al creixement i a la internacionalització. Aquestes accions serveixen per enfortir la viabilitat i sostenibilitat de projectes empresarials cooperatius.

Més informació i inscripcions

Data límit: 30 de gener 2017

Acompanyament i suport a la viabilitat de 75 nous projectes.

Proposta adreçada a persones emprenedores i empreses de l’economia social i cooperativa consistent en activitats de suport i enfortiment col·lectiu i a mida per a 75 projectes de l’economia social nous o empreses constituïdes amb un màxim de dos anys de trajectòria.

Més informació i inscripcions. 

Data límit: 10 de febrer de 2017. 

 

aracoop és un programa marc de cooperació público-privada, promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb la participació de la Confederació, les Federacions de cooperatives i La Confederació empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, amb la col·laboració de més de 100 institucions públiques i privades implicades en la creació i creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa.

Temàtiques Cooperatives Any 2017