CA | EN

Storytelling. Aprenem a crear relats de marca

26 gener 2017
El Cafè de la Federació ha reunit una vintena de representants de cooperatives en una sessió dedicada a conèixer els fonaments de l'storytelling, una tècnica de màrqueting per crear relats a l'entorn d'una marca. La sessió es difon en streaming pel canal youtube de la FCTC.

 

El Cafè de la Federació arrenca l'any amb una sessió dedicada a conèixer la tècnica de l'storytelling, una forma per promoure productes i serveis que atrau nombroses persones de cooperatives federades. A més, el Cafè de la Federació d'aquest gener ha fet un pas cap a la producció de videos. Les sessions es retransmeten en format de streaming a través del nostre canal Youtube. Un cop acabada la sessió, una càpsula recull els principals continguts de la sessió.  

Enfocada a la importància de connectar amb l'usuari final a través de relats i històries, la tècnica de l'storytelling s'aplica perfectament a les cooperatives. Segons Mònica Carbonell, conductora del Cafè de la Federació, "les cooperatives compten amb un punt fort a l'hora de connectar amb el públic que consisteix a explicar els seus origens i per què fan les coses junts". 

A la sessió s'han explicat eines per generar valor emocional en una marca, amb l'objectiu de despertar un record més gran i més capacitat per diferenciar els productes i serveis de l'empresa d'altres alternatives que té el client al mercat. 

Un cop acabada la sessió, l'espai Face to Face ha permès a algunes persones de cooperatives compartir dubtes específics sobre els seus projectes amb la ponent. 

Temàtiques Cooperatives Any 2017