CA | EN

Cafè de la Federació: Eines per fer videoconferències

23 febrer 2017
Un recull de propostes alternatives a Skype en una sessió personalitzada als assistents al Cafè de la Federació de febrer que també es pot seguir en streaming.
Amb l'objectiu de donar pistes per a la incorporació de la videoconferència en el tracte amb els clients, el Cafè de la Federació de febrer ha explorat alternatives a Skype. 
 
En una sessió oberta a les cooperatives i retransmesa en directe via Youtube, Xavier Montaña ha explicat els avantatges d'incorporar el format de la videoconferència en el tracte amb clients, com a complement al canal telefònic o al correu electrònic. 
 
La videoconferència ofereix una amplia disponibilitat, així com una important reducció de costos i permet l'optimització del temps. Malgrat que els requeriments tècnics són importants, estan a l'abast de qualsevol persona amb un ordinador amb càmara integrada, auriculars i micròfon. 
 
Ho explica així el ponent del Cafè de la Federació:  

Temàtiques Federació Any 2017