CA | EN

Elaborem un recull de premsa

27 febrer 2017
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya posa en marxa un recull de premsa per a cooperatives federades.

Les persones membres de cooperatives federades poden rebre directament al seu correu electrònic un recull de premsa sobre temes relacionats amb cooperativisme. Es tracta d'una iniciativa de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

El recull s’elaborarà diàriament (de dilluns a divendres) a partir de nombroses fonts de premsa i s’enviarà al matí abans de les 10h per correu electrònic cada dia a aquelles persones membres de cooperatives federades que ho sol·licitin a través del següent enllaç:

VULL REBRE EL RECULL DE PREMSA

El recull de premsa s'elabora a partir de fonts escrites i digitals. Diàriament aporta informacions publicades sobre temes relacionats amb cooperativisme i economia social i solidària. 


Temàtiques Comunicació Any 2017