CA | EN

ValorSocial.coop: sessió de treball creació de referents econòmics

dimecres, 15 febrer 2017 - 12:00pm a 2:00pm
El 15 de febrer elaborem conjuntament referents econòmics de l'eina ValorSocial.coop

Durant l’any 2016, a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha posat en marxa una eina per avaluar i mostrar a la societat l’impacte i el retorn econòmic i social que generen les cooperatives de treball: VALORSOCIAL.COOP: SISTEMA DE CÀLCUL DE L’IMPACTE SOCIAL

A punt d’iniciar la següent fase del projecte, us demanem novament la vostra implicació per disposar de referents econòmics que permetin calcular el retorn dels diferents serveis, posant en valor la seva aportació a la qualitat de vida de les persones ateses per les cooperatives, a la societat i a la pròpia administració pública.

Per arrencar aquesta segona fase, us convoquem a una sessió de treball el dia 15 de febrer, de 12:00h. a 14:00h a la seu de la Federació. Amb aquesta trobada volem fer una aproximació a l’impacte i el retorn econòmic de serveis concrets. Per això, és especialment important la participació de les cooperatives que gestioneu els següents serveis: 

  1. Centres de desenvolupament infantil i atenció precoç
  2. Centres residencials infància i adolescència
  3. Escoles bressol
  4. Recursos residencials per a la gent gran
  5. Serveis d’orientació, formació i inserció sociolaboral
  6. Equipaments cívics i comunitaris
  7. Promoció de parentalitat positiva
  8. Arquitectura social/habitatge

Consulteu el guió detallat de la sessió de treball.

A banda d'aquesta trobada, que ens permetrà identificar aquests referents econòmics, us convocarem a una segona reunió al final del procés, destinada a validar la proposta resultant. En cas de ser necessari, es plantejaria una tercera reunió. 

Per tal de planificar un espai adaptat, us preguem que confirmeu la vostra assistència a la trobada. 

Inscripcions

c/Premià 15, primer pis, 08014 Barcelona. 

Àmbit Federació Temàtiques Avantatges Any 2017 Comarca Barcelonès