CA | EN

Revisa el teu model de negoci

dilluns, 20 novembre 2017 - 3:30pm a 7:30pm

Proposem un espai de treball en dues sessions, els dies 20 i 27 de novembre de 2017, per aquelles cooperatives que ja han iniciat el seu projecte d'emprenedoria col·lectiva i consideren que cal fer una revisió en el seu plantejament inicial.


Com ens organitzarem: 

Sessió 1: aprendrem a com aconseguir innovar amb èxit gràcies al Design Thinking, la disciplina que basada en la sensibilitat i els mètodes del disseny per convertir les propostes de projecte empresarial en oportunitats reals de mercat, d’alt valor per als clients i amb viabilitat contrastada.

Sessió 2: aprendrem, de manera totalment pràctica i aplicada als projectes dels participants, a emprar una acurada selecció de llenços i eines proposats, indispensables per mantenir uns models de negoci competitius i guanyadors.

a) Lean Canvas: Cosí germà del best-seller Business Model Canvas d’A. Osterwalder, el Lean Canvas suposa una necessària adaptació del primer a l’àmbit de les startups i de l’emprenedoria.

b) Validated Learning Board: Un cop documentades la nostra estratègia i riscos, és el moment d’experimentar i simular, de validar els aprenentatges anteriors. Ho farem amb la metodologia del Validated Learning Board.

 

QUAN: 20 i 27 de novembre de 2017

HORARI de 15.30h a 19.30h 

ON: c/Premià 15, primer pis 2017

INSCRIPCIONS

 

 

Àmbit Federació Temàtiques Formació Any 2017 Comarca Barcelonès