CA | EN

Cafè de la Federació: 5 claus per tenir èxit amb el crowdfunding

dijous, 25 maig 2017 - 8:30am a 10:30am
5 claus per tenir èxit amb una campanya de crowdfunding i què et pot aportar
5 claus per tenir èxit amb una campanya de crowdfunding i què et pot aportar
Basant-nos en casos pràctics de projectes cooperatius que han iniciat o activat projectes mitjançant un procés de captació col·lectiva de fons tipus "Verkami", analitzarem quins projectes s'adapten millor a finançament col·lectiu de recompensa, quines són les claus i plantejaments dels projectes exitosos i quins beneficis pot aportar a una iniciativa o col·lectiu optar pel crowdfunding per aconseguir finançament en comparació amb altres vies tradicionals com préstecs o subvencions.
 
Ens acompanyarà: Jonàs Sala (cofundador de Verkami)
 

Horari:
8.30h a 9.30h exposició sobre les 5 claus per tenir èxit amb el crowdfunding 
9.30h a 10.30h espai Face to face amb el ponent. L'espai Face to Face és un temps breu (10-15 minuts) d'intercanvi amb el ponent sobre el vostre cas particular. Cal que us hi inscriviu en el moment de reservar la vostra plaça al Cafè de la Federació.
 
On: c/ Premià 15, primer pis, 08014 Barcelona 


 

Àmbit Café de la Federació Temàtiques Federació Any 2017 Comarca Barcelonès