CA | EN

15 cooperatives exportadores al HUB

06 juliol 2012
A la tardor de 2012 es faran dues noves trobades del HUB obertes a les cooperatives que desitgin participar-hi

Representants de 15 cooperatives associades van participar aquest dijous 5 de juliol a la primera trobada del HUB Internacionalització que posa en marxa la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya amb voluntat de promoure, fomentar i impulsar processos d'internacionalització. 

La primera sessió de treball del HUB Internacionalització va permetre constatar les seves potencialitats. Les empreses participants ja disposen d'una experiència en el mercat exterior. Conjuntament les cooperatives presents al HUB exporten a 19 països de quatre continents i ho fan a partir d'una multiplicitat de sectors: energies renovables, vi i oli, serveis a les persones, industries gràfiques, topografia, etc.

Les persones assistents a la trobada van confirmar la seva voluntat de mantenir la dinàmica generada es va acordar convocar dues sessions entre setembre i desembre de 2012, així com trobades específiques per països i sectors, obertes a noves incorporacions. A més, es va insistir en el paper de la Federació com a acumulador, facilitador i acompanyant del procés en el seu vessant facilitador d'espais i dinàmiques d'intercooperació. 

Temàtiques Internacionalització Any 2012