CA | EN

El HUB Internacionalització reuneix cooperatives exportadores

23 gener 2013
La primera sessió de treball del 2013 va comptar amb la participació d'ACC1Ó

Les cooperatives membres del HUB d’Internacionalització van participar aquest dimecres 23 de gener a una sessió de treball que va permetre conèixer les eines i recursos per exportar que ACC10 proposa a les empreses catalanes.

Durant la trobada, es van presentar les línees principals del pla de treball del programa Internacionalització de la FCTC, emmarcat en l’eix de Suport al creixement i la consolidació de les cooperatives.

Dins del programa d’Internacionalització, el HUB és un espai de relació i d’intercanvi d’informació entre empreses federades que exporten o desitgen fer-ho en el qual es concentra i distribueix informació i es treballa en l’aprofitament dels recursos disponibles. Conjuntament, els integrants del HUB exporten a 15 països en més de 25 operacions diferents.

El HUB és un grup obert en el qual poden participar totes les cooperatives federades. Per fomentar la relació entre els membres, s’ha impulsat un grup a la xarxa social LinkedIn.

Temàtiques Economia, Innovació, Internacionalització Any 2013