CA | EN

Les cooperatives promouen la igualtat

08 març 2013
En el seu missatge, COCETA destaca la importància del paper de la dona en el cooperativisme

Una tercera part dels emprendedors del món són dones i cada vegada n'hi ha més, sobre tot en països amb nivells de renda baixa. Aquesta és una de les principals conclusions del missatge presentat per la Confederació Espanyola de Cooperatives de Treball Associat (COCETA) amb motiu del Dia Internacional de la Dona. 

Coceta recorda que més de la mitat de cooperativistes al món són dones i que a Espanya, les dones representen quasi el 50% de l'ocupació de les cooperatives de treball i un 40% dels llocs de treball de responsabilitat, molt per sobre de l resta d'empreses.

Podeu llegir el missatge complet de COCETA aquí.

Temàtiques Avantatges, Campanya, Economia Any 2013