CA | EN

Reportage sobre cooperatives a 8TV

25 març 2013
"Equip de reporters" filma els testimonis de Mec 2010, Tàndem Social, Caixa d'Enginyers, Plana de Vic i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Els periodistes d'Equip de Reporters, de la cadena privada 8TV, van filmar durant diversos dies els testimonis de cooperatives federades com Mec 2010 i Tàndem Social que, juntament amb la Caixa d'Enginyers i Plana de Vic, donaven la seva visió sobre el valor de treballar en empreses democràtiques, basades en principis i que promouen ocupació de qualitat, com ho són les cooperatives.  

Al reportatge "Més cooperatives, menys atur" emès dissabte 23 de març a 8TV el director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Guillem Perdrix, explica que el model cooperatiu prima les persones i és vàlid per a tots els sectors d'activitat. 

"Si t'agrada que les decisions siguin democràtiques, si vols que la informació sigui transparent, si confies en les persones per prendre decisions, per què no pots gestionar un negoci d'aquesta manera on tots conjuntament decidim el que és millor per la nostra empresa", assegura Perdrix.