CA | EN

Empreses veritablement compromeses

18 abril 2013
Una reflexió de Joan Segarra al web Social.Cat

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya col.labora regularment amb Social Cat, el web de temàtiques socials. Joan Segarra, director de la Sectorial de Cooperatives d'Iniciativa Social, ens aporta la seva darrera reflexió amb el títol "Empreses veritablement compromeses". 

Aquí un extracte: 

En èpoques de bonança i també durant crisis anteriors, la iniciativa social el nostre país  ha donat mostres de fermesa tirant endavant la seva activitat; les empreses socials, ja sigui en forma de cooperativa, centre especial de treball, empresa d'inserció o qualsevol de les altres fórmules, han treballat fort per contribuir, des de propostes diferents a les clàssiques, però eficients i modernes, a fer créixer l'economia catalana i a col·laborar amb les administracions des de plantejaments d'emprenedoria col·lectiva per fer fronts a necessitats i demandes socials.

Llegiu l'article complet