CA | EN

El treball col·laboratiu al Cafè de la Federació

24 abril 2013
Un repàs a la teoria i les eines més útils per innovar en la gestió empresarial col·laborativa

El Cafè de la Federació ha estat dedicat aquest 25 d'abril al treball col·laboratiu de la mà del periodista especialitzat en xarxes socials i col·laborador de la revista .COOP, Oriol Lladó. L'expert ha presentat les principals necessitats que poden dur a la tria d'eines de treball col·laboratiu de cara a innovar en la gestió empresarial. 

La sessió sobre treball col·laboratiu ha reunit una quinzena de representants de cooperatives de treball federades, dels àmbits de la comunicació, però també de la gerència o direcció. Oriol Lladó ha contextualitzat el moment que vivim, segons ell, favorable al treball en xarxa i a l'ús de les eines que milloren la nostra eficàcia a partir de la col·laboració amb eines, sovint gratuïtes i de fàcil ús. 

El Cafè de la Federació és un espai d'intercanvi i aprenentatge entre cooperatives a l'entorn de temàtiques sobre gestió empresarial. És un espai gratuït que es convoca cada mes i que podeu seguir a la nostra agenda.