CA | EN

Granollers, primer municipi cooperatiu català

09 maig 2013
L'ajuntament expressa la seva adhesió al programa Municipi Cooperatiu de la Federació

El programa Municipi Cooperatiu de foment del cooperativisme, impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, ofereix sessions formatives per orientar a emprenedors, empreses i entitats als municipis catalans. 

L'Ajuntament de Granollers és el primer municipi que s'ha adherit al programa, que difondrà i promocionarà el cooperativisme a la ciutat amb l'objectiu de generar ocupació estable i activitat econòmica, a partir de la creació de noves cooperatives de treball.

Amb l'objectiu d'activar el creixement i generar oportunitats per aprendre, connectar-se i compartir, el programa Municipi Cooperatiu s'adreça a persones emprenedores, cooperatives de treball existents, així  com organismes públics i privats, estudiants universitaris o de cicles formatius, entitats, empreses o associacions amb voluntat de transformar-se en cooperativa. Tots ells poden participar en les sessions formatives que ofereix el programa que inclouen accions de sensibilització, formació i orientació en diversos temes, entre ells l'àmbit financer. A més, el programa vol donar oportunitats de relació i cooperació a tots els participants.

Les primeres actuacions del programa Municipi Cooperatiu a Granollers es duran a terme properament a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses.

-El 24 de maig, tindrà lloc a Can Muntanyola, a partir de les 9.30 hores, la sessió de sensibilització "La cooperativa de treball: una forma d'emprendre col·lectivament", adreçada a persones emprenedores interessades en conèixer el cooperativisme i l'empresa cooperativa.

- Del 14 de maig al 13 de juny, Can Muntanyola acull "Construeix un món millor, fes cooperativa", una exposició itinerant que projecta el cooperativisme cap el futur d'una manera dinàmica i integradora.

Trobareu aquestes informacions a la nostra agenda.