CA | EN

El Canvas també causa sensació al Cafè de la Federació

31 maig 2013
La sessió d'innovació empresarial es queda petita amb la intervenció de Ed Weenk, d'EADA, explicant el nou mètode de gestió.

El mètode Canvas està causant sensació en el món de l'estratègia empresarial i, aquest divendres 31 de maig, també ho va fer al Cafè de la Federació, l'espai d'innovació i intercanvi entre cooperatives membres de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. 

Liderada per Ed Weenk, professor associat senior d'EADA en les disciplines de Operacions, Supply Chain, Direcció de Projectes i Emprenedoria, la sessió sobre Canvas va arrencar amb una explicació teòrica i l'anàlisi de dos casos pràctics per part del públic.

Sobre la sessió, un dels assistents David Vargas, director de la cooperativa Mad Systems i del grup Uni.co afirmava: "Sessions com aquesta són absolutament necessàries, ja que ofereixen eines per evaluar/analitzar la teva cooperativa en "clau negoci", sense parlar de la pròpia activitat, si no del model". 

El Canvas permet dissenyar un negoci de forma senzilla i visual per tal de no deixar de banda cap factor determinant a l'hora de fer-lo viable o millorar-lo. 

El Cafè de la Federació és un espai gratuït d'intercanvi entre cooperatives on es tracten temes de gestió empresarial enfocats a la innovació que s'organitza mensualment. Consulteu l'agenda per conèixer les properes sessions.

 

Temàtiques Agenda, Innovació, Intercooperació Any 2013