CA | EN

Ja tenim a les mans el segon número de la revista .COOP

31 maig 2013
El tema central de la revista és el cooperativisme davant els reptes d'una nova societat

El segon número de la revista anual .COOP, editada per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, ja està imprès i ha començat a distribuïr-se a les empreses federades i a les entitats públiques i privades del país. En total 6.000 exemplars (que registren un augment de 1.000 exemplars en la tirada respecte el número de 2012) dedicats a l'anàlisi i la reflexió sobre el moviment cooperatiu.

El tema central de la revista, el cooperativisme davant els reptes d'una nova societat, està tractat amb les opinions de Xavier Marcet, Antonella Broglia o Antonio Cancelo, entre d'altres, i complementat amb les experiències que aporten tres cooperatives: Suara, Mol-Matric i el Grup Cooperatiu TEB.

A més, hi ha articles sobre transformacions empresarials, eines col·laboratives de gestió, reflexions sobre la llei de cooperatives al País Basc, una entrevista a Juan Antonio Pedreño, un reportatge sobre el miratge d'Islàndia i molts altres temes.

Com és habitual, les darreres pàgines de la revista estan dedicades al marketplace de les cooperatives federades. Gràcies a la informació actualitzada que ens heu fet arribar, hem pogut ampliar i millorar el directori final que passa de 15 a 18 planes.  

Temàtiques Comunicació, Publicacions Any 2013