CA | EN

Pre-inscripció a la Fira d'Economia Solidària

06 juny 2013
Fins el 30 de juny podeu inscriure la vostra cooperativa a la Fira, organitzada per la Xarxa d'Economia Solidària.

La segona edició de la Fira d'Economia Solidària es farà els propers 26 i 27 d'octubre al recinte Fabra i Coats de Barcelona, organitzada un any més per la Xarxa d'Economia Solidària. Totes les cooperatives membres de la Federació estan convidades a participar en aquest espai d'intercanvi i de trobada centrat en l'economia al servei de les persones. 

Durant dos dies complets, la Fira d'Economia Solidària permetrà posar en contacte persones i donar a conèixer experiències i entitats. A més, hi trobareu tallers, exposicions i taules rodones, concerts i també, activitats lúdiques per als infants. Igual que en l'edició anterior, funcionarà dins l'espai de la Fira la moneda social Ecosol. Trobareu tota la informació de la Fira al seu web
 

Inscripcions

Inscriure la vostra cooperativa a la Fira d'Economia Solidària és molt senzill però cal respectar els terminis de preinscripció, vàlids fins el 30 de juny de 2013. Al web hi trobareu un formulari a emplenar en el qual podeu destacar que sou membres de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. 

Si voleu recordar com va ser la primera Fira d'Economia Solidària, llegiu la crònica de Jordi Garcia al blog Ara Cooperatives. 

Temàtiques Campanya, Cooperatives, Economia Any 2013