CA | EN

Un any més, participem al BizBarcelona

07 juny 2013
La Federació està present amb xerrades, l'espai Assessora't i un stand per informar persones emprenedores.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya no ha faltat tampoc enguany al BizBarcelona, que s’ha celebrat els dies 5 i 6 de juny al recinte de la Fira de Barcelona.

Com cada any, vam disposar d’un estand on tota persona interessada en el cooperativisme de treball hi trobava informació sobre la Federació, en el seu rol d’entitat representativa de les cooperatives de treball de Catalunya, així com dels seus serveis (promoció de la creació de cooperatives, intercooperació, formació,...) 

I  tot aquell visitant que el que necessitava era informació més detallada sobre què és i com funciona una empresa cooperativa per portar endavant el seu projecte professional o laboral, podia acudir al l’espai Assessorament Empresarial, on la Federació també va estar present.

Destaquem també la nostra participació amb la ponència El model cooperatiu, una altra forma de fer empresa, que va fer Guillem Perdrix, director de la Federació, i a la qual varen assistir prop de 50 persones. Per la seva banda, Miquel Miró, director de la Fundació Seira, va presentar també la ponència Grups d'Estalvi Solidari Territorial.
 

Temàtiques Comunicació, Creació, Economia, Finançament Any 2013