CA | EN

Aprovats els projectes de cooperació internacional

26 juny 2013
Els quatre projectes presentats es reparteixen l'assignació de l'1% prevista el 2012

El Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ratifica la proposta de la comissió de cooperació internacional per destinar l’1% del pressupost de l'any 2012 a quatre projectes de cooperació internacional presentats per cooperatives federades.

La dotació econòmica corresponent contribuirà al desenvolupament de projectes de cooperació a Nepal, Costa d'Ivori, Marroc i Xile i es repartirà entre les quatre cooperatives que els han presentat: Trèvol, Azimut 360, Gedi i Mad-Systems. 
 
Tots els projectes han estat aprovats per una comissió formada per membres de cooperatives federades i un representant de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. 
 
Temàtiques Comunicació, Cooperatives, Federació Any 2013