CA | EN

Conveni amb Cajamar

02 juliol 2013
Permet millorar l'acompanyament a les cooperatives federades en la cerca de solucions financeres.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha signat avui un conveni amb Cajamar, una entitat cooperativa amb una llarga tradició  que facilita condicions preferents en els productes i serveis financers a les cooperatives de treball federades en el marc d’un acord establert amb la Confederació Espanyola d’empreses de l’economia social (Cepes).

Amb aquest acord arriba a Catalunya una nova entitat financera cooperativa treballant per a totes les entitats de l’economia social amb un acord particular per a cooperatives que representa un avantatge per a aquelles que estan federades.

El conveni signat amb Cajamar s’inscriu en la voluntat de la Federació de millorar l’acompanyament ofert a les cooperatives federades en la cerca de solucions a les seves necessitats financeres. En aquest sentit, el programa d’orientació financera per a cooperatives permet plantejar un ventall d’opcions i eines que poden contribuir a donar resposta a la situació plantejada per cada cooperativa.