CA | EN

Positiva acollida del Face to Face

05 juliol 2013
L'espai personalitzat amb el ponent del Cafè de la Federació genera interès entre les cooperatives participants

Un cop acabada la sessió del Cafè de la Federació, dedicada aquest mes de juny a "Vendre més amb les xarxes socials" s'ha inaugurat un nou espai d'intercanvi personalitzat amb el ponent al qual les cooperatives s'havien d'inscriure prèviament.

L'objectiu de l'espai Face to Face és donar a les persones assistents la possibilitat de comentar dubtes en relació a l'estratègia de la cooperativa en relació al tema presentat. En aquesta ocasió, David Soler, director del Postgrau de Marketing Online d'Eada i assessor d'estratègia de Marketing Online, ha rebut nombroses cooperatives en acabar la seva presentació. 

Entre els assistents Pere Serrassoles, gerent de la cooperativa Biciclot, ha valorat positivament la seva primera participació al Cafè de la Federació, molt especialment pel que fa al "format i l'horari, a primera hora del matí". A més, ha destacat el valor del Face to Face com "una tutoria personalitzada sobre un tema concret que cal preparar bé per obtenir les respostes adequades".  

El Cafè de la Federació és un espai gratuït d'intercanvi entre cooperatives a l'entorn d'un tema de gestió empresarial enfocat a la innovació que s'organitza mensualment.

Consulteu l'agenda per conèixer les properes sessions programades.

Temàtiques Agenda, Estructura, Federació, Intercooperació Any 2013