CA | EN

Girona també és municipi cooperatiu

10 juliol 2013
L’Ajuntament de Girona s’adhereix al programa Municipi Cooperatiu i formalitza el seu compromís amb el foment de les empreses cooperatives.

Amb la incorporació de Girona al programa Municipi Cooperatiu impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, es consolida l’interès de l’Ajuntament de Girona per la fórmula empresarial cooperativa, que va iniciar-se amb l’aprovació d’una declaració de suport a l’Any Internacional el 2012.

En el marc del programa Municipi Cooperatiu l’Ajuntament de Girona i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya han acordat impulsar conjuntament un programa de suport a la fórmula empresarial cooperativa.

Vehiculat a través del servei de promoció Girona Emprèn, l'adhesió al programa Municipi Cooperatiu implica la realització d'accions formatives i de sensibilització durant els propers mesos.  

La presentació del programa Municipi Cooperatiu a Girona es farà el 30 d'octubre de 2013.

Consulteu el programa complet.