CA | EN

Un estiu per federar-se

30 agost 2013
Els mesos de juliol i agost, s'han incorporat a la Federació 13 noves cooperatives. Benvingudes!

Els mesos de juliol i agost han fet pujar significativament la xifra de noves cooperatives que s'han incorporat a la Federació. Durant els mesos d'estiu 13 empreses han formalitzat el seu compromís de pertinença a l'entitat que agrupa, representa i lidera el cooperativisme de treball a Catalunya.

Les cooperatives recentment federades representen diversos sectors d'activitat i estan ubicades majoritàriament a les comarques de Barcelona i de Girona. Malgrat que en trobem de recent creació i fins i tot participants a les sessions informatives quinzenals, algunes d'elles compten amb anys de trajectòria com a empreses cooperatives.

Destaca també la incorporació de quatre cooperatives a través del programa Municipi Cooperatiu implementat a cinc ajuntaments amb l'objectiu de promoure les cooperatives de treball i generar la creació de noves empreses. 

Al directori de cooperatives podeu consultar la fitxa de les noves cooperatives federades: 

Addere Consulting Group
Inoxgrup
Construcciones mecánicas
Pallarols i Associats
Tallers Robicar 2 Mil
Cofor
Idària
Academia de formación Los Sauces
Bonobo
Efficens Way
Palim
Social Talent Work Center
Tarpurna

Les noves cooperatives incorporades han començat a gaudir dels avantatges de formar part de la Federació pel que fa a la possibilitat d'accedir a orientació en gestió empresarial, foment de la intercooperació, eines de finançament, interlocució amb les administracions, etc.

 

Temàtiques Campanya, Cooperatives, Economia, Federació Any 2013