CA | EN

Arriba Financoop 2013

13 setembre 2013
Les finances cooperatives com a puntals del manteniment i la generació d’ocupació serà un dels temes de Financoop 2013, el proper 10 d’octubre a Barcelona.

Organitzada per la Fundació Seira i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, conjuntament amb altres entitats, la 2a Jornada Financoop reunirà els protagonistes de l’Economia Social a l’idEC de la Universitat Pompeu Fabra per compartir coneixements, experiències i propostes de futur que facin avançar el sector.

Nombroses cooperatives, així com experts en finances nacionals i internacionals, participaran a la Jornada, que inaugurarà Perfecto Alonso, president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, i la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens.

El programa detallat de les jornades estarà aviat disponible al web www.financoop.org.

A més de la Fundació Seira i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Caixa d’Enginyers, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Oinarri i Laboral Kutxa

Temàtiques Creació, Economia, Federació, Finançament Any 2013