CA | EN

Postgrau d'Economia Cooperativa

18 octubre 2013
Una formació per endinsar-se en el món de les cooperatives que proposa l'IGOP-UAB i Aposta. Encara queden places. Inscripcions fins el 24 d'octubre.

La sisena edició del Postgrau en Economia Cooperativa té per objectiu generar coneixement, donar a conèixer la contribució de l’empresa d’economia cooperativa a la reducció de la pobresa, la generació de treball digne, la sostenibilitat i la cohesió social i, molt especialment, formar persones expertes en els diferents aspectes de la gestió de l’empresa d’economia cooperativa i el seu entorn polític, econòmic i social.

El postgrau té el reconeixement i validació de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC) i de la Direcció General d’Economia Social, Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Compta a més amb el compromís de la Fundació Seira, que ofereix beques a la Formació Empresarial per a la realització d’aquest programa. Les beques van des del 33% de l'import total per a persones de cooperatives federades a la FCTC i el 25% de l'import total per a qualsevol altra persona interessada en realitzar-lo.

Per més informació podeu consultar el web de l'IGOP-UAB o d'Aposta on hi trobareu la documentació necessària a presentar així com les ajudes pel finançament. El període d'inscripció estarà obert fins el 24 d’octubre 2013 i les places són limitades. L’admissió es realitzarà per rigorós ordre de sol·licitud, sempre i quan s’acompleixin els requisits d’admissió.
Temàtiques Avantatges, Comunicació, Cooperatives, Formació Any 2013