CA | EN

Nova direcció a Seira

11 novembre 2013
Joana Gómez és la nova directora de la Fundacio Seira, l'entitat orientada al finançament de les cooperatives de treball.

La nova directora, Joana Gómez, s’incorpora aquest dilluns 11 de novembre a la Fundació Seira, una entitat orientada al foment de la cultura financera de les cooperatives de treball.  

Gómez substitueix Miquel Miró al capdavant de la Fundació Seira. La nova directora és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona i compta amb una experiència de més de 15 anys en el sector financer. Fins la seva incorporació a Seira la seva tasca professional l’ha mantingut vinculada a PIMEC i a l’entitat financera UNNIM.

Vinculada a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, la Fundació Seira per a la innovació i projecció del cooperativisme, va ser creada el 2008 amb la finalitat de promoure el cooperativisme de treball. Actualment, la Fundació Seira dedica tots els seus esforços a la creació i l’impuls d’instruments que facilitin l’accés de les cooperatives a capital i serveis financers adaptats a les seves necessitats. La seva tasca permet que les cooperatives de treball disposin d’accés a entitats financeres amb metodologia i productes adaptats per cobrir les necessitats associades a les diferents fases de creació, creixement i consolidació per les quals passa qualsevol empresa cooperativa.