CA | EN

Més accions pels Municipis Cooperatius

19 novembre 2013
El programa municipi cooperatiu de Girona inaugura les sessions descentralitzades del Cafè de la Federació.

Amb un extens programa de promoció del cooperativisme, l'Ajuntament de Girona signatari del programa Municipi Cooperatiu, inaugura el 26 de novembre una sessió d'El Cafè de la Federació dedicat al tema "com vendre més amb les xarxes socials". 

El Cafè de la Federació és un espai de relació i aprenentatge, que cada mes proposa un tema de gestió empresarial i d’innovació a partir de la intervenció d’una persona experta. Durant tot l'any s'han organitzat a la seu de la Federació a Barcelona un cop al mes. Amb el programa Municipi Cooperatiu aquestes sessions es descentralitzen, mantenint el format, però facilitant la participació de les cooperatives de cada ciutat. 

Un cop feta a Girona, la sessió del Cafè de la Federació es farà a Sabadell i properament es posarà a disposició de tots els municipis cooperatius. 

Durant tot 2013 el programa Municipi Cooperatiu ha permès organitzar sessions informatives i de treball sobre temes com l'orientació financera o la generació d’oportunitats de relació, cooperació i intercooperació entre les empreses participants al programa.