CA | EN

El Municipi Cooperatiu arrenca a Sant Boi

02 desembre 2013
Les accions del Municipi Cooperatiu a Sant Boi arrenquen amb un Cafè de la Federació i atrauen l'interès de tres poblacions del Baix Llobregat.

Signatari del programa Municipi Coperatiu des del mes de juliol, l'Ajuntament de Sant Boi del Llobregat ha convocat un Cafè de la Federació el proper 17 de desembre dedicat a "Com utilitzar les xarxes socials per vendre més" amb David Soler

L'acció està oberta a totes aquelles persones interessades en la temàtica i s'adreça especialment a les persones integrants de les cooperatives de treball del Baix Llobregat. 

Arran de la signatura del conveni de col.laboració amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya per promoure el cooperativisme a partir del programa municipi Cooperatiu, les poblacions de Viladecans, El Prat i Sant Joan Despí han avançat accions per sumar-se al programa i oferir accions conjuntes de sensibilització sobre el món cooperatiu.