CA | EN

Creix el municipi cooperatiu

24 desembre 2013
Sitges fa pujar fins a set la xifra d'ajuntaments que s'han sumat al programa Municipi Cooperatiu de la Federació durant 2013 per promoure el cooperativisme al territori.

L’any 2013 acaba amb la consolidació del programa Municipi Cooperatiu impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya que ja ha aconseguit que set ajuntaments catalans s’hi adhereixin. Amb l’objectiu d’impulsar el cooperativisme i promoure l’enfortiment de les cooperatives existents als seus municipis, durant els darrers mesos s’han sumat al programa les ciutats de Girona, Sabadell, Granollers, Vilafranca del Penedès, Sant Cugat, Sant Boi del Llobregat i Sitges.   

El programa Municipi Cooperatiu ha permès organitzar durant 2013 gairebé quaranta sessions informatives sobre eines financeres, jornades tècniques sobre transformació d’empreses mercantils en cooperativa o accions de sensibilització sobre el cooperativisme.

Amb la voluntat d’estendre’s a altres municipis que ja han demanat la seva adhesió com ara L’Hospitalet del Llobregat, Terrassa, El Prat, Viladecans o Barcelona, el programa Municipi Cooperatiu busca per a 2014 ampliar la seva cobertura i acostar les accions de la Federacio a les cooperatives del territori així com promoure la creació de noves empreses.