CA | EN

La cooperativa N'klowo guanya el premi Manuel Arroyo

28 febrer 2014
La tercera edició dels Premis, impulsats per l'Escola Sant Gervasi en homenatge al seu fundador Manuel Arroyo i en els quals la Federació hi participa des de la seva creació, destaquen N’Klôwô SCCL, una cooperativa que comercialitza roba de llit elaborada de forma responsable a Costa d'Ivori i Burkina Faso.

La cooperativa N'klôwô, tot just constituïda i recentment federada, comercialitza roba de llit i complements de la llar de cotó 100% elaborats a mà a Costa d’Ivori i Burkina Faso en condicions de treball digne. A Barcelona, N’Klôwô en treballa el disseny. La cooperativa ha rebut el premi a Joves emrpenedores de l'economia cooperativa. Leanbio SL i Sonia Frias han guanyat els altres dos guardons. 

Els premis recullen els valors del fundador de l’Escola Sant Gervasi, Manuel Arroyo: impulsor de projectes cooperatius i innovadors en àmbits com l’educació, l’empresa o la solidaritat. 

En aquesta tercera edició els guardons, lliurats pel director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Xavier López; el president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, el Sr.  Perfecto Alonso; el gerent del Grup Integral, el Sr. Marià Moreno i el president de Caixa d’Enginyers, el Sr. Josep Oriol,

El I Premi Manuel Arroyo en Ciències de la Vida ha recaigut en Leanbio, SL una empresa en procés de creació que projecta desenvolupar processos biotecnològics amb aplicacions cosmètiques, alimentàries, sanitàries i farmacèutiques. 

Finalment, la guanyadora en la categoria d’exalumnes ha estat, enguany, la Sània Frias, exalumna d’Escola Sant Gervasi de la promoció del 1993, llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat de Barcelona i doctora en Sociologia per la Universitat d’Austin (Texas).

Convocats amb la voluntat de donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius i en l’àmbit de les ciències de la vida i per reconèixer i significar trajectòries personals i professionals d’excel·lència d’exalumnes de l’Escola, els Premis volen ser  un estímul i un reconeixement a la voluntat de transformació, a la cooperació i a la innovació. 

Temàtiques Campanya, Comunicació, Federació, Innovació Any 2014