CA | EN

Manresa és Municipi Cooperatiu

21 març 2014
Amb la incorporació de Manresa creixen a tretze els municipis cooperatius que han signat un conveni de suport a la promoció del cooperativisme amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

L’Ajuntament de Manresa s’ha adherit al programa Municipi Cooperatiu impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya amb l’objectiu generar ocupació estable i activitat econòmica, a partir de la creació de noves cooperatives de treball i de la promoció de les cooperatives existents.

Amb l’adhesió al programa Municipi Cooperatiu, l’Ajuntament de Manresa es compromet a organitzar accions de sensibilització al cooperativisme a persones emprenedores, sessions d’eines financeres per a cooperatives i accions de promoció cooperativa als centres d’educació secundària de la ciutat.

Manresa és un dels tretze ajuntaments catalans que s’han adherit al programa Municipi Cooperatiu i que compten amb el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya per impulsar el cooperativisme al seu territori i promoure accions adreçades a les cooperatives existents.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya és l’organització empresarial que agrupa, representa i lidera el cooperativisme de treball a Catalunya. La Federació promou la creació, el creixement i la promoció de les 3.000 empreses cooperatives de treball que, dia a dia, enforteixen l’economia i la societat en base a principis democràtics.