CA | EN

La ruta europea de cooperatives farà escala a Catalunya

16 maig 2014
De les deu cooperatives catalanes que participaran al projecte europeu CoopRoute, set d'elles són cooperatives de treball federades a la FCTC.

Els intineraris passaran per diversos països europeus i  estan basats en l’interès turístic i les propostes cooperatives per mantenir el valor de la indústria local i el patrimoni local i cultural. A Catalunya les cooperatives de treball participants són Biciclot, L’Olivera, La Ciutat Invisible, Sambucus, La Garbiana Pagesa, Els Caus de Mura i l’Agència de desenvolupament del Berguedà, representant les cooperatives de la comarca. Totes elles són membres de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. 

El projecte està coordinat per CECOP, la Confederació Europea de Cooperatives de Treball i al nostre país, la Federació hi participa a través de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, en el marc del seu programa d'Internacionalització.