CA | EN

Juliol i agost s'incorporen cinc noves cooperatives

29 agost 2014
Donem la benvinguda a cinc noves cooperatives de treball que ja són membres de la FCTC i gaudeixen dels avantatges de ser-ne part. Totes són de recent creació i estan ubicades a la província de Barcelona.

Els mesos de juliol i agost s’han incorporat a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya la cooperativa Sabor Afegit de Sant Cugat, que proposa una gama de productes elaborats a partir de verdures sense adició de colorants ni conservants reconegudes al Concurs d’Emprenedoria Cooperativa de Sant Cugat, municipi cooperatiu. Les galetes de Sabor Afegit es presenten amb atractius colors i amb el nom de bvegetables.

Amb set persones sòcies i una trentena més de col.laboradores, la New Executive Language Center és una escola d’anglès creada pels ex-professors de l’escola d’idiomes d’Esade després de l’ERO de 2013. L’opció cooperativa era claríssima per a ells “Una cooperativa ens permetia un sistema transparent, participatiu i flexible, créixer orgànicament incorporant nous socis i comptar amb el suport econòmic de persones col·laboradores”, explica John Power al blog Ara Cooperatives.

Experts en logística internacional tres socis s’han unit amb l’objectiu que les pimes tinguin accés als millors serveis logístics. Logística Pimecat es defineix com una plataforma que permet que les petites i mitjanes empreses catalanes s'agrupin, reduint costos logístics i aconseguint més competitivitat.

Sorgida també dels itineraris formatius en cooperativisme impulsats a Vallirana, membre del programa Municipi cooperatiu, la cooperativa Edcrea gestiona un centre de suport familiar per a nens i nenes de 0 a 3 anys amb el nom de La Bressola.

També comptem entre les cooperatives membres de la Federació amb Emelcat, una cooperativa especialitzada en l’àmbit de l’electricitat per a energies eòliques que ofereix serveis d’instal·lacions d'emmagatzematge elèctric i temes relacionats (components, assessorament,...)

Totes elles formen part ja de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya juntament amb la resta d’empreses que podeu trobar al nostre cercador.