CA | EN

Rebem els municipis cooperatius

30 setembre 2014
La primera trobada de Municipis Cooperatius a la Federació reuneix representants de setze ajuntaments per ratificar les línies del programa i concretar noves accions per a 2015.

Reunits a la seu de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, els representants dels ajuntaments participants al programa Municipi Cooperatiu s'han trobat per primera vegada amb l'objectiu de generar sinèrgies entre ells i revisar conjuntament les propostes d’acció per a 2015.

A banda de ratificar les línies d’acció del programa Municipi Cooperatiu, enfocat a la difusió, creixement i consolidació de l'economia cooperativa al territori, durant la trobada s’han presentat les novetats per a l’any vinent. Entre d’altres, es preveu millorar la implicació de les cooperatives de treball, ampliar el ventall d’accions proposades i trobar un sistema per compartir bones pràctiques entre ajuntaments participants.

La trobada ha permès concretar les propostes de noves accions per a l’any vinent com ara la creació d’un fons de promoció del cooperativisme, el disseny d'instruments locals de finançament, la creació d'espais web de promoció del cooperativisme, l'impuls a serveis de suport empresarial o a projectes en xarxa.

Els participants a la trobada han acordat realitzar una jornada anual amb tots el municipis cooperatius que afavoreixi el treball en xarxa.

El programa Municipi Cooperatiu és un programa de difusió, creixement i sensibilització del cooperativisme de treball impulsat a diversos municipis catalans per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.