CA | EN

El grup de comunicació rep a Albert Closas

10 octubre 2014
La trobada va permetre als responsables de comunicació de les cooperatives de treball federades intercanviar opinions amb el cap d'economia dels serveis informatius de TV3 i director del programa Valor Afegit, Albert Closas.

La segona trobada Premsa i Cooperatives, impulsada pel grup de comunicació de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, ha comptat amb la patricipació d'Albert Closas, cap d'economia dels serveis informatius de TV3 i director del programa Valor Afegit. 

La intervenció de Closas davant d'una vintena de responsables de comunicació de cooperatives federades, ha permès conèixer les dinàmiques de funcionament de la redacció d'informatius de TV3 i els fluxos d'informació, les prioritats informatives, així com les limitacions que enfronten els periodistes del canal.

La trobada ha permès explorar les vies d'accés als serveis informatius de TV3 per part d'empreses cooperatives de dimensions i ubicacions tan diverses com Suara, Unico, Grup Clade, Alternativa3, Coop57, Ambulàncies Catalunya, Encís, Eduvic, L'Olivera, Claraboia, Efficens Way, Institució Balmes, Biciclot, Sambucus, Primitive Films o Cipo.

El grup de comunicació de la FCTC es reuneix regularment i està obert a aquelles persones que assumeixen les tasques de gabinet de premsa de les cooperatives federades.