CA | EN

Presentem l'Aracoop 2015 a les cooperatives federades

27 octubre 2014
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya presenta les novetats del programa Aracoop 2015 en una sessió informativa per a cooperatives federades.

La segona edició del programa de promoció del cooperativisme impulsat per la Generalitat de Catalunya està previst que es presenti en els propers dies. Aquest 2015 Aracoop comptarà amb tres linies: Assessorament a l’economia social i cooperativa, Aprenentatge, formació i millora de competències i Difusió i promoció de l’economia social i cooperativa.

Cadascuna de les línies compta amb diverses accions a les quals podran optar les diferents cooperatives. Un cop oberta la convocatòria, es preveu un període d’uns deu dies per presentar-s’hi. Entre les particularitats d’aquest any destaquem que totes les línies s’obriran al mateix temps i que existeix una limitació en l’adjudicació de dues accions per cooperativa.

Podeu descarregar-vos aquí el contingut de la presentació del programa Aracoop feta avui a la Federació, a la qual han assistit representants d’una trentena de cooperatives federades. 

Tan bon punt coneguem les dates en que s'obrirà la nova convocatòria del programa Aracoop, informarem les cooperatives federades. 

Us recordem que dimarts 28 a les 18h se celebra la cloenda del programa Aracoop 2014

 

Any 2014

Arxius Descarregables