CA | EN

Benvinguda a les noves cooperatives federades

31 octubre 2014
Durant els mesos de setembre i octubre s'han unit a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya dotze noves empreses. Benvingudes!

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya segueix creixent amb noves incorporacions. Durant els dos darrers mesos, setembre i octubre, s'han unit a la nostra entitat dotze noves empreses cooperatives. 

La majoria d'elles de nova creació, les cooperatives que s'han incorporat a la FCTC corresponen en bona mesura a l'àmbit de la formació, l'educació en el lleure o els serveis socials com és el cas de avancem Santa Clara (Girona), Barabara, Elastic, Reflexes (Barcelona). En l'àmbit més cultural hi trobem Desenvolupament Comunitari (Barcelona) i dues noves cooperatives en l'àrea de la comunicació i l'edició: es tracta del diari digital i en paper Sentit Crític i de l'editorial Pol.len Edicions. 

Al Mataró, el Cafè del Mar ha obert un espai gastronòmic gestionat per la cooperativa L'Ariet, i també al Maresme, el Centre d'ensinistrament caní TopDog, mentre que en l'àmbit dels serveis a les empreses comptem amb I-Labso, SBS i el Cor Cooperatiu Terrassenc.

Podeu consultar més informació sobre les noves cooperatives al nostre cercador. Totes elles ja gaudeixen dels avantatges de formar part d ela Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.