CA | EN

Ens visiten cooperatives italianes

07 novembre 2014
Una delegació italiana s'acosta a la Federació per conèixer el procés de diversificació de serveis de les cooperatives d'iniciativa social.

Una delegació de cooperatives socials italianes visita la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya amb l'objectiu de conèixer més i millor el nostre funcionament de cara a trobar pistes que les ajudin en el seu procés de diversificació de serveis. 

Responent a la demanda de Contestoinfanzia, la Federació ha coordinat trobades a dues cooperatives d'iniciativa social: Delta cooperativa i Encís. Les representants de Contestoinfanzia visitaran també Petit Món, una escola cooperativa. 

Durant el mes de novembre rebrem també la visita d'una altra delegació de cooperatives socials italianes que també coneixeran algunes de les empreses que són membres de la Federació.