CA | EN

Cinc cooperatives viatgen a Colòmbia

01 desembre 2014
Eduvic, Encís, Suara, Edat 3 i Insercoop són les cinc cooperatives d'iniciativa social membres de la Sectorial que viatgen amb una missió d'internacionalització a Colòmbia

Les cinc cooperatives de treball federades que han viatjat a Colòmbia ja havien participat al Hub Internacionalització que fins aquest 2014 va ser un punt de trobada entre les empreses membres de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya amb voluntat d'internacionalitzar la seva activitat. 

Juntament amb altres entitats socials catalanes que completen la missió a Colòmbia, els representants d'Eduvic, Encís, Suara, Edat3 i Insercoop es reuniran amb agents públics, organismes internacionals, institucions privades i socis potencials. El viatge ha estat organitzat per l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat - ACCIÓ, i promoguda per la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, una entitat de la qual la Federació forma part de la seva junta directiva. 

Durant una setmana, les catorze entitats que desenvolupen activitats empresarials amb finalitats socials i participen a la missió podran conèixer socis potencials amb qui desenvolupar projectes conjuntament. També visitaran  projectes emblemàtics de cooperació internacional en àmbits del tercer sector social i participaran a un seminari d’introducció d’aspectes jurídics per actuar legalment a Colòmbia.