CA | EN

Compareixença al Parlament de Catalunya

03 desembre 2014
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya explica al Parlament de Catalunya el seu posicionament davant la Llei de Cooperatives actualment a debat.

El president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC), Perfecto Alonso, ha participat aquest dimecres 3 de desembre a la ronda de compareixences de representants del sector cooperatiu al Parlament de Catalunya per tal d’explicar els respectius posicionaments davant del projecte de Llei de Cooperatives, actualment en fase debat parlamentari.

Durant la seva intervenció, el president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha defensat millores en els àmbits de la constitució de cooperatives, la regulació de la gestió a la cooperativa, el finançament i la regulació de les persones sòcies. Així mateix ha reclamat la necessitat d’una nova Llei i no una reforma del text legal vigent.

Durant tot el matí representants els presidents de les federacions de cooperatives catalanes, així com representants de diverses cooperatives o grups empresarials cooperatius han donat a conèixer el seu posicionament front al debat sobre la futura Llei de Cooperatives. 

Llegiu un article sobre la Llei de Cooperatives a la revista Nexe, editada per la FCTC.

Temàtiques Cooperatives, Federació, Legal Any 2014