CA | EN

Financoop: ronda de finançament per a cooperatives

13 gener 2015
Les cooperatives de treball estan convidades a presentar els seus projectes i iniciatives a Financoop, la ronda de finançament de les entitats compromeses amb el creixement de les cooperatives i l'economia social.

Una ronda de finançament adreçada a les cooperatives i entitats de l’economia social serà el contingut de la tercera jornada Financoop, prevista per a maig 2015, i que està organitzada per les catorze entitats de la xarxa del mateix nom sota la coordinació de la Fundació Seira.

Amb el lema Obrint portes al finançament, la jornada s’enfoca a permetre que les millors iniciatives i projectes de cooperatives rebin el suport de les entitats financeres que composen la Xarxa Financoop, definida com la unió dels esforços d’institucions públiques i privades per promoure i impulsar l’accés al capital per part de d’empreses d’economia social i cooperatives. 

 

Ronda de finançament

Una ronda de finançament és el procés pel qual una empresa capta nou capital per part d’inversors. En el cas de Financoop seran les catorze entitats membres qui posaran els seus recursos a disposició de les empreses cooperatives i de l’economia social.

La diversitat dels integrants de Financoop facilitarà que es cobreixi un ampli ventall de necessitats per part de les cooperatives, ja siguin d’inversió, circulant o capitalització.

 

Qui hi pot participar?

Qualsevol cooperativa de treball federada pot presentar els seus projectes a Financoop amb l’objectiu d’obtenir suport per superar obstacles que comprometen el seu desenvolupament.

Podeu inscriure el vostre projecte a la ronda de finançament a través d’un formulari online. El termini acaba el 27 de març de 2015.

Financoop s’inscriu en la voluntat de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya de trobar conjuntament les millors solucions de finançament per a les cooperatives membres.

En les seves edicions anteriors, les jornades de la xarxa Financoop es van enfocar en la millora de la cultura financera de les empreses cooperatives i en donar a conèixer els productes financers específics per a empreses cooperatives.