CA | EN

Primer Cafè de la Federació de l'any

30 gener 2015
La sessió mensual amb el coneixement i la intercooperació té com a tema central aquest mes de gener les tècniques de màrqueting viral. Hi assisteixen una trentena de cooperatives federades.

Representants de cooperatives de sectors tan diversos com l'ensenyament o l'edició de revistes van assistir a la sessió sobre màrqueting viral proposada en el marc del Cafè de la Federació del mes de gener, el primer de l'any. 

L'expert convidat Xavier Esteban Fradera va explicar les claus per impulsar el màrqueting viral i es va centrar en la importància dels continguts de qualitat així com la utilització de tècniques per cridar l'atenció i despertar l'interès dels usuaris a les xarxes socials.

A més, va recomanar a totes les empreses participants la utilització del terme cooperativa per aconseguir un efecte de visibilitat i notorietat que permeti distingir-se i destacar-se en l'entorn.

El Cafè de la Federació és una cita mensual consolidada adreçada a cooperatives federades a l'entorn d'un tema de gestió empresarial, innovació o comunicació que aporta també un moment d'intercanvi i relació entre les empreses que hi participen. 

Consulteu l'agenda per conèixer les properes cites del Cafè de la Federació o consulteu-nos. 

 

Temàtiques Campanya, Comunicació, Cooperatives Any 2015