CA | EN

Volem conèixer el perfil de consumidor cooperatiu

16 març 2015
Des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya hem engegat un procés de consulta per conèixer les característiques de les persones i les empreses que consumeixen cooperatives.

La voluntat de la recerca és conèixer millor aquelles empreses i consumidors que opten per les cooperatives en les seves decisions de compra o ús de productes i serveis. Pensem que els resultats seran útils, entre d'altres, per la planificació de la vostra incidència al mercat. 

Per aconseguir el màxim de dades, us convidem a compartir aquesta ENQUESTA amb els vostres clients. Adjuntem un model de carta, al final d'aquesta circular, que pot acompanyar l'enviament, si ho considereu necessari.  

Ajudeu-nos a fer difusió de l'estudi a través de les xarxes socials de forma directa o compartint l'entrada que ha fet la Federació a la seva pàgina de Facebook o repiulant-nos a Twitter (@coopstreball). 

A més, esteu convidats a respondre l'enquesta i a fer-la circular a qui ho considereu pertinent. 

Temàtiques Cooperatives Any 2015