CA | EN

“El coneixement com a font d’avantatge competitiu sostenible” al Cafè de la Federació

26 març 2015
A la trobada mensual del Cafè de la Federació hem parlat de mecanismes i instruments que faciliten la capacitat del treball en equip i la gestió del coneixement.

La sessió mensual d’intercanvi i coneixement de la Federació de Cooperatives ha tingut com a tema central els mecanismes i instruments que faciliten la capacitat del treball en equip i la gestió del coneixement.  

L'expert convidat, Ignasi Alcalde, ha explicat els mecanismes per facilitar la gestió del coneixement, els factors que condicionen l’aprenentatge d’una organització i quins resultats produeix aquest aprenentatge. 

A més, ha comentat la importància de la cultura de compartir i ha recomanat a totes les empreses participants la utilització d’eines que permetin difondre i compartir el coneixement.

El Cafè de la Federació és una trobada mensual consolidada adreçada a cooperatives federades a l'entorn d'un tema de gestió empresarial, innovació o comunicació, i  que aporta també un moment d'intercanvi i relació entre les empreses que hi participen.  

Consulteu l'Agenda per conèixer les properes cites del Cafè de la Federació o consulteu-nos (federacio@cooperativestreball.coop