CA | EN

Aprenem a fer cronogrames

30 abril 2015
Una nova sessió del Cafè de la Federació permet a les cooperatives conèixer les eines essencials per elaborar cronogrames que puguin ajudar a la gestió de projectes.

Representants d'una dotzena de cooperatives han assistit a la sessió mensual del Cafè de la Federació, que aquest mes d'abril ha estat dedicada a conèixer els secrets per fer cronogrames, una eina útil per gestionar projectes amb les seves dates d'inici i final.

Durant el Cafè de la Federació, s'ha ofert un ventall d'eines útils per fer cronogames en funció de les necessitats de cada projecte. S'han donat a conèixer des d'instruments gratuïts a eines de pagament. 

Podeu descarregar-vos la presentació del ponent, Ramon Costa Pujol, professor d'Eada, aquí:

La sessió ha permès l'intercanvi d'impressions entre les persones de les cooperatives assistents i, com és habitual, ha comptat amb l'espai personalitzat Face to Face per resoldre dubtes amb la persona ponent. 

El Cafè de la Federació és un espai d'intercanvi i coneixement que cada mes s'articula a l'entorn de la presentació d'un tema de gestió empresarial, comunicació o innovació per a cooperatives federades. 

El proper Cafè de la Federació estarà dedicat a la gestió de les xarxes socials. Esteu pendents de l'agenda

 

Temàtiques Cooperatives Any 2015