CA | EN

Alternativa 3 premiada per la Fundació Irla

06 maig 2015
La cooperativa, federada des de 1999 i pionera en la introducció del comerç just a Catalunya, rep el premi Memorial Lluís Companys durant la Nit Irla.

La cooperativa Alternativa 3 ha rebut el reconeixement de la Fundació Irla a través del premi Memorial Lluís Companys que distingeix persones o entitats que destaquin en la seva acció social. 

En un acte el 5 de maig, el president d'Alternativa 3 Antonio Baile va recollir el guardó en la categoria col·lectiva. En el passat, el premi Memorial Lluís Companys va reconèixer Mireia Font, el projecte barri Cooperatiu o el Taller Àuria.

En la seva edició 2015, la Fundació Irla ha premiat l'activista Gabriela Serra, el jutge Santiago Vidal i La Comissió per la Dignitat. 

Allternativa 3 és una cooperativa de treball amb seu a Terrassa, pionera en la introducció del comerç just a Catalunya amb la instal·lació de la primera i, fins a data d'avui, única torradora i envasadora de cafè de comerç just a Catalunya, a més de principal majorista de comerç just a Catalunya. Alternativa 3 es va crear el 1992 i des de 1999 és membre de la FCTC. 

 

 

Temàtiques Cooperatives Any 2015