CA | EN

Recanvi en la presidència de la Patronal del Tercer Sector

07 maig 2015
La FCTC assumeix la presidència de La Confederació a través de Joan Segarra, director de la Sectorial de Cooperatives d'Iniciativa Social.

L'Assemblea de la Confederació ha escollit aquest dimecres 6 de maig de 2015 el fins ara vicepresident de l'entitat, Joan Segarra, com a nou president pels propers quatre anys. El recanvi finalitza el mandat de Xavier Puig, qui ha agraït la contribució de totes i cadascuna de les organitzacions sòcies al projecte col·lectiu i de sector que representa la Confederació, alhora que ha reconegut la implicació de la Junta Directiva en la configuració actual de l'entitat.

Per la seva banda, Joan Segarra, en tant que nou president, ha manifestat la voluntat de donar continuïtat a la manera de fer i al tarannà organitzatiu de La Confederació, i ha destacat la importància de poder seguir comptant amb una Junta Directiva compromesa per entomar els reptes i objectius que ens plantegem com a organització.

La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, és l’organització empresarial que des de l'any 1997 representa les entitats no lucratives que presten serveis d’atenció a les persones al nostre país. La FCTC hi està representada a través de la Sectorial d'Iniciativa Social que agrupa 117 empreses cooperatives d'atenció a les persones.